Bulánci představují nové DLC Bojiště

Miroslav Žák – 27/09/2024

Hra Bulánci, známá česká multiplayerová střílečka, se dnes dočkala rozšíření. S DLC Bojiště přichází zcela nové herní prostředí, které vnáší do soubojů nejen nové zbraně a herní mechaniky, ale také strategické prvky, které mění dynamiku hry.

Nejvýraznější novinkou je těžký otočný kulomet, který hráči zvolili v hlasování na komunitní platformě a sociálních sítích. Tato ničivá zbraň má nekonečné náboje a může sloužit jako čelní štít, což z něj činí na bojišti nezastavitelnou sílu.

Bulánci představují nové DLC Bojiště

Dalšími novinkami jsou letecké pumy, u kterých musí hráči předvídat místo dopadu a ledový vichr, který ovlivňuje rychlost pohybu. Navíc se hráči mohou schovat do zákopů, což přidává další rozměr strategii, zvláště v situacích střetu s protivníkem. Pozor si musí dát i na ostnatý drát, který může být pro měkké polštáře fatální.

DLC Bojiště je zdarma pro všechny hráče, kteří hru podpořili na platformě Startovač nebo si ji koupili v předběžném přístupu. Ostatní si mohou nové prostředí vyzkoušet bezplatně v multiplayeru s přáteli – stačí, když DLC vlastní alespoň jeden hráč v partě, který hru založí.

Od vydání hry nasloucháme zpětné vazbě hráčů a na základě jejich podnětů jsme provedli ve hře řadu zásadních změn. Mezi nejvýznamnější úpravy patří přidání ochranné bubliny při spawnu, vylepšená inteligence AI, informace o munici přímo u hráče, možnost plně nastavit ovládání nebo kompletní předělání uživatelského rozhraní. Navíc jsme na naléhání hráčů zrychlili dobíjení a spawn, abychom hru udělali ještě dynamičtější a zábavnější a přidali do hry achievementy,“ uvedli vývojáři ze studia SleepTeam.

Díky těmto pokrokům se Bulánci od svého vydání zásadně posunuli a nabízejí skvělou zábavu pro všechny typy hráčů. Základní verze hry je navíc na Steamu dostupná zdarma, což umožňuje komukoliv připojit se k epickým polštářovým bitvám.

Miroslav Žák

České a slovenské hry sbírám od roku 2001. Více než o samotné hraní se zajímám o vývoj a archivaci. Mojí hlavní zbraní je motivace.

Komentáře

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.

Související články