Vývojářské studio
SleepTeam
Vydáno
14. září 2023
Distributor
Sleep Team
Procesor
Intel Celeron N4100 nebo rychlejší
Paměť
4 GB RAM
Grafická karta
Intel UHD Graphics 600 nebo výkonnější
Pevný disk
5 GB volného místa
Jazyk titulků
Jazyk rozhraní

Popis hry

Hra navazuje na úspěch původní stejnojmenné hry, vydané v roce 2001. Rozhodli jsme se tyto extrémně agresivní polštáře (EAP) znovu přivést k životu a po úspěšné crowdfundingové kampani vám představujeme nové, smrtící polštářové bojovníky, kteří jsou známí také jako Bulánci. Jsou malí a buclatí, vypadají celkem neškodně, ale chovají se jako tvrdí válečníci, kteří ve spojení s těžkým arzenálem dohánějí výraz „polštářová bitva“ do komického extrému.

Hráči mohou přizpůsobit své polštářové hrdiny – vybrat vzhled, barvu, typ povlečení a další doplňky jako třeba brýle, helmu nebo sluchátka, díky kterým může být každý bulánek jedinečný.

Ve hře mohou hráči bojovat buď individuálně nebo v týmech. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů za vyřazené protivníky. Každý level nabízí jiné prostředí a z toho vyplývající rozdílné herní mechaniky, které hráče nutí neustále přizpůsobovat svoji bojovou taktiku.

Kromě lokálního multiplayeru je zde samozřejmě také možnost hraní po síti. Ve speciálním Battle Royale modu, bude možné, aby spolu soupeřilo až 32 hráčů najednou. Pokud zrovna nemáte po ruce dostatek týmových hráčů, je zde také možnost kdykoliv přidat počítačem ovládané vojáky, kteří se můžou bez problémů přidat na vaši nebo protivníkovu stranu.

Tvrdá akce

Hra nabízí sedm smrtících zbraní, které můžete vyzkoušet na bojišti v různých módech – deathmatch, dobývání, Capture the Flag a kampaň

Deathmatch – hráči mohou hrát buď každý sám za sebe, nebo se rozdělit do dvou týmů. Vyřazený bulánčí bojovník nekončí hru, pouze ztratí několik bodů a objeví se po chvíli náhodně jinde na bojišti. Hru je možné hrát na čas nebo na životy. Na konci hry je vyhodnocena statistika, kdo byl v boji nejlepší, kolik bodů nasbíral a hráči si můžou také prohlédnout některé vyjímečné okamžiky z bitvy.

Dobývání – čistě týmový herní mód. Tým hráčů se snaží ve stanoveném čase porazit tým protivníků. Zasažený bulánek se stává vězněm protější strany, jeho týmoví spoluhráči se ho mohou pokusit během hry znovu osvobodit. Vyhrává tým, který zajme všechny protihráče nebo vstoupí do nepřátelské základny.

Capture the Flag – hráči obou týmů se snaží získat soupeřovu vlajku a přinést ji do své základny. První tým, kterému se to podaří, vyhrává.

Kampaň – příběhový mód provede hráče některými okamžiky bulánčí historie. Každá mise má rozdílná specifika, rozdílné cíle a speciální způsob hraní, který se liší od klasické hry.

Vlastnosti

  • Vtipné téma
  • Příběhová kampaň
  • Online a lokální multiplayer
  • Až 8 hráčů na jednom zařízení / až 32 hráčů online
  • Kooperativní hra
  • 4 rozdílné herní módy
  • Minihry
  • Personalizace bulánčího hrdiny
  • Historie bulánčího národa
  • Bulánčí poezie

Krátké zprávy

Bulánci 2 vyjdou v předběžném přístupu v listopadu tohoto roku!

Bulanci
SleepTeam

Miroslav Žák – 06/09/2022

Bulanci mají první oficiální gameplay video!

Kdo chce vidět jak hra aktuálně vypadá v pohybu? 🙂

Kdo chce vidět jak hra aktuálně vypadá v pohybu? 🙂

Bulanci
SleepTeam

Miroslav Žák – 02/05/2022

Připravovaná hra Bulánci má již svůj profil na Steamu a můžete si hru přidat do oblíbených!

Odkaz na Steam stránku.

Odkaz na Steam stránku.

Bulanci
SleepTeam

Miroslav Žák – 15/11/2021