Vývojářské studio
Madfinger Games
Vydáno
30. dubna 2024
Distributor
Madfinger Games
Země vývoje
Žánr hry
Platforma
Engine
Procesor
Intel® Core™ i5-8600 / AMD Ryzen™ 5 2600
Paměť
16 GB RAM
Grafická karta
DirectX: Verze 12
Pevný disk
40 GB volného místa

Popis hry

Gray Zone Warfare je intenzivní taktická FPS s důrazem na realismus. Připoj se k soukromé vojenské společnosti a prozkoumej rozsáhlý MMO otevřený svět s režimy PvEvP a PvE. Taktizuj a přežij v boji proti lidským hráčům a umělé inteligenci, zatímco odkrýváš tajemný příběh ostrova Lamang.

Na fiktivním ostrově v jihovýchodní Asii se odehrála tajemná událost, po níž byla celá oblast uzavřena do karantény. Jakmile Organizace spojených národů evakuovala téměř veškeré civilní obyvatelstvo, tři soukromé vojenské společnosti byly svými záhadnými klienty pověřeny, aby prozkoumaly region, odhalily jeho tajemství a přivezly zpět cokoli cenného.

  • Záleží na všem, co uděláte: Sázky jsou vysoké a každý boj přináší riziko ztráty vašeho těžce získaného vybavení a postupu. Zůstaňte nablízku svým spoluhráčům, neustále hlídejte váš zdravotní stav, dobře se starejte o váš tým a využívejte vašeho okolí pro získání taktických výhod.
  • Hrajte s přáteli: Zvolte si jednu ze ze tří frakcí a zapojte se do nelítostných multiplayerových misí proti jiným lidským soupeřům a nepřátelům ovládaným AI.
  • Přijměte výzvu: Pomalejší průzkum umožňuje lepší plánování, což je klíčové. Spolupracujte, hrajte spolu – každá vaše akce vyvolá reakci.
  • Zapojení komunity: Připojte se ke komunitě odhodlaných hardcore hráčů a sdílejte své zkušenosti, tipy a strategie na fórech a sociálních platformách.

Krátké zprávy

Gray Zone Warfare se oficiálně prodalo přes 500 000 kopií základní hry a 250 000 DLC edic během 4 dnů!

Gray Zone Warfare
Madfinger Games

Michael Petr – 03/05/2024

Dnes vyšla v early access hra Gray Zone Warfare od brněnských MADFINGER Games

Gray Zone Warfare
Madfinger Games

Michael Petr – 30/04/2024

Gray Zone Warfare: 23 minut exkluzivního gameplaye

Gray Zone Warfare
Madfinger Games

Miroslav Žák – 13/03/2024

Odkazy (5)

Zatím žádné recenze, buď první!

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.