Vývojářské studio
Big Village Studio
Předpokládané vydání
2025
Distributor
Big Village Studio
Země vývoje
Platforma
Typ hry
Multiplayer
Ne

Popis hry

Tato realistická manažerská hra vám umožní vést svůj vlastní FPS esportový tým, kde každý váš krok může znamenat rozdíl mezi vítězstvím a prohrou. Budete plánovat, analyzovat, vymýšlet taktiky, vyjednávat o smlouvách, budovat zázemí, spravovat finance, řešit náhodné události a další.

Realistický manažerský zážitek
Každý aspekt hry je zaměřen na co největší věrnost skutečnému Esportovému světu. Od vyjednávání smluv s hráči až po složité taktické rozhodování během zápasu.

Vedení týmu
Vezměte si na starost jeden z již vytvořených týmů nebo si vytvořte svůj vlastní od základů. Vyberte si své logo, dres, barevnou kombinaci a vybudujte si tým, který se stane legendou a vyhraje Major.

Reálné turnaje a formáty
Účastněte se turnajů, které jsou inspirované reálnými soutěžemi. Hra zahrnuje autentické formáty a pravidla, takže si můžete vyzkoušet, jaké to je vyhrát nejprestižnější turnaje světa.

Taktiky, trénink i morálka
Připravte svůj tým na jednotlivé zápasy tím, že vyberete a procvičíte specifické taktiky a udržíte vysokou týmovou morálku. Každý zápas, každá mapa vyžaduje jiný přístup a vaší úkolem je najít tu nejlepší strategii.

Live simulace zápasů
Reagujte na vývoj zápasů v reálném čase. Využívejte timeouty, měňte taktiky a provádějte klíčová rozhodnutí, která mohou zvrátit průběh zápasu ve váš prospěch.

Vyjednávání s hráči a členy týmu
Sestavte svůj dokonalý tým. Díky propracovanému vyjednávání smlouvy s hráči i týmy máte spousty možností, jak podepsat svého vysněného hráče.

Zázemí
Vylepšujte jednotlivé části vašeho zázemí. Čím větší level budou mít, tím větší bonusy budete získávat. Všechno ale stojí čas a peníze, takže si svoje kroky dobře promyslete.

Správa financí
Udržujte finanční zdraví svého týmu. Vyjednávejte lukrativní sponzorské smlouvy, které vám umožní investovat do lepších hráčů, kvalitnějšího tréninku a také vašeho zázemí.

Náhodné události
Připravte se na neočekávané situace, které mohou ovlivnit váš tým a vaše plány. Zranění hráčů, nečekané změny v týmu nebo extra finanční výdaje – to vše může zkomplikovat vaši cestu na vrchol.

Staňte se manažerem svého vysněného týmu a doveďte ho ke slávě v Esport Manager: Road to Major. Váš úspěch závisí na vašich rozhodnutích – jste připraveni přijmout výzvu a stát se dalším vítězem Majoru?

Zatím žádné recenze.

0.0
Počet recenzí (0)

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.