Big Village Studio oznamuje novou hru Esport Manager: Road To Major

Miroslav Žák – 22/10/2024

Nezávislé herní studio Big Village Studio oznamuje svou nejnovější hru Esport Manager: Road To Major. Tato realistická manažerská hra přináší jedinečný pohled do světa profesionálního esportu a umožňuje hráčům zažít vzrušení z řízení vlastního FPS esportového týmu.

Esport Manager: Road To Major nabízí realistický herní zážitek, který zahrnuje vše – od vyjednávání s hráči až po vedení týmu na největších světových turnajích. Hráči si budou moci vytvořit svůj vlastní tým nebo si vybrat jeden z více jak 150 přednastavených týmů, vyjednat co nejlepší smlouvy s hráči i zaměstnanci, nastavovat taktiky a trénink, spravovat finance a reagovat na náhodné události, které mohou ovlivnit jejich tým v cestě za tím největším úspěchem – výhře na Major turnaji.

Cílem studia je vytvořit hru, která co nejpřesněji odráží složitost a strategické výzvy vedení skutečného esportového týmu. Esport Manager: Road To Major dává hráčům možnost zažít vzrušení z řízení profesionálního týmu, kde jejich rozhodnutí mají skutečný dopad na úspěch či neúspěch.

Klíčové vlastnosti hry:

  •  Realistický manažerský zážitek se zaměřením na autentičnost.
  • Turnaje inspirované reálnými soutěžemi a formáty.
  • Propracované vyjednávání o smlouvě s hráči a členy týmu.
  • Nastavení tréninku a taktik specifických pro jednotlivé mapy.
  • Živé simulace zápasů s možností taktických zásahů v reálném čase.
  • Reakce na náhodné události ovlivňující tým.
  • Budování lepšího zázemí pro trénink, marketing, regeneraci hráčů a další.
  • Vedení již vytvořených týmů nebo tvorba nového týmu od základů.

Hra Esport Manager: Road To Major je vyvíjena v herním enginu Unity a bude dostupná na platformě Steam v roce 2025, nejdříve jako early access. Pro více informací o hře a dalších aktivitách Big Village Studia nás neváhejte kontaktovat, navštivte naše oficiální webové stránky https://www.bigvillagestudio.com nebo nás sledujte na sociálních médiích.

Esport Manager: Road To Major

Miroslav Žák

České a slovenské hry sbírám od roku 2001. Více než o samotné hraní se zajímám o vývoj a archivaci. Mojí hlavní zbraní je motivace.

Komentáře

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.

Související články