Vydáno
Vydáno

Way of the Hunter - Remington Firearms Pack

Vývojářské studio
Nine Rocks Games
Vydáno
17. června 2024
Distributor
THQ Nordic
Země vývoje
Žánr hry
Platforma
Typ hry
Multiplayer
Ne

Popis hry

Společnost Way of the Hunter navázala spolupráci se společností Remington Firearms, aby vám nabídla ještě větší výběr a další ráže.

Model 700 SPS nabízí bezkonkurenční přesnost po vybalení z krabice a špičkový výkon.Mezi jeho vlastnosti patří vylepšená, ergonomicky navržená syntetická pažba, hlavně z uhlíkové oceli a ústí vyvrtané a opatřené závity pro montáž zaměřovače. Všechny vnější kovové konstrukce jsou opatřeny matně černou povrchovou úpravou.

Nejspolehlivější posuvný mechanismus všech dob v provedení, které se smrtící přesností překoná vzdálenost, ať už je vaším cílem záhyb za ramenem jelena, prohnaný kojot nebo velká červená hlava. Kompletní kamuflážní balíček sestavený s ničivými důsledky pro ptáky na delší vzdálenost a dravce, kteří se přibližují.

Model 700 Alpha 1 Hunter maximalizuje výkon současného střeliva díky moderním klíčovým prvkům. Sestava vypouštěcího čepu bez použití nářadí, kulatá hlaveň, drážkovaná hlaveň 5R, závitové ústí, přesně broušené výstupky zpětného rázu, přímá spoušť Elite Hunter Timney a pažba z kompozitního uhlíkového vlákna AG.

Model 870 Fieldmaster Deer poskytuje hodnotu a kvalitní výkon v jedné z nejpřesnějších kombinací pro střelbu kulovými náboji. Obsahuje 20palcovou plně drážkovanou hlaveň s nastavitelnými puškohledy.S tím koresponduje saténově černá povrchová úprava všech exponovaných kovových částí a nová syntetická pažba a předpažbí s tlumičem zpětného rázu SuperCell®.

Zatím žádné recenze.

0.0
Počet recenzí (0)

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.