Vydáno
Vydáno

Way of the Hunter - Lintukoto Reserve

Vývojářské studio
Nine Rocks Games
Vydáno
2. srpna 2024
Distributor
THQ Nordic
Země vývoje
Žánr hry
Platforma
Typ hry
Multiplayer
Ne

Popis hry

Vítejte v rezervaci Lintukoto, skandinávském klenotu, kde se divoká příroda bez problémů snoubí s klidem. Tato rozlehlá rezervace nabízí řadu biomů a úchvatných krajin, které uchvátí milovníky přírody i divoké zvěře.

Rezervace Lintukoto je přírodním rájem, který představuje bohatou biologickou rozmanitost a ohromující krásu skandinávských biotopů. V rozlehlé krajině se můžete toulat rozsáhlými kouzelnými lesy, které se třpytí pod jemným deštěm, rozlehlými loukami kypícími životem, klidnými mokřady s meandrujícími vodními kanály a kopci občas poprášenými sněhem. Každý kout rezervace nabízí nové dobrodružství a možnost pozorovat přírodu v její nejčistší podobě.

Vžijte se do role Mikaela Andersona, 45letého nadšence do přírody, který se ujal nové funkce správce rezervace Lintukoto. Je to drsný muž s vráskami a strništěm, ale s nepopiratelným šarmem. Díky Mikaelově cestě si můžete odemknout různé konce příběhu. V roli Mikaela budete prozkoumávat rezervaci, odhalovat její skryté poklady a navazovat kontakty s divokou přírodou. Ponořte se do nádhery rezervace Lintukoto a objevujte přírodu způsobem, který je úchvatný a zároveň uklidňující pro duši.

Rezervace Lintukoto nabízí jedinečnou kombinaci prostředí a je domovem celé řady divokých zvířat, včetně nenápadných rysů severních, sobů horských, lišek polárních a majestátních losů evropských – Mikaelova oblíbeného zvířete. Ať už pozorujete z vyvýšeného místa, nebo tiše sledujete delty řek, každý okamžik v rezervaci Lintukoto přináší nový pohled a hlubší spojení s přírodou.

Zatím žádné recenze.

0.0
Počet recenzí (0)

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.