Buffa Software představuje svou novou hru Master Leaf Blower

Michael Petr – 12/09/2024

Master Leaf Blower je zábavná arkádová hra, která kombinuje na fyzice založenou hratelnost s komiksovým příběhem. Staňte se ultimátním foukačem listí a proměňte se z obyčejného tuláka na zachránce města! Získávejte práci v různých městských čtvrtích, z nichž každá má jedinečné výzvy, a plňte úkoly spojené s foukáním listí, které prověří vaše schopnosti a přesnost. Díky dynamickým a někdy až bláznivým úrovním nabízí tato hra hodiny zábavy a jedinečný pohled na žánr simulátorů.

 

 

Váš hlavní cíl je jednoduchý: odfouknout listí z dané oblasti. Ale pozor, mnoho věcí vás může vyrušit a ne každé okolí je přátelské, navíc vaše zdroje jsou omezené. Ukažte všem, že jste nejlepší!

Navštivte každou z pěti jedinečných čtvrtí s jejími výzvami a prověřte své síly při foukání listí až do krajnosti. Vylepšujte své nástroje, nakupujte a vylepšujte svůj úkryt a vybavení, setkávejte se s místními postavami, cestujte po městě neustálého pádu ve svém autě a odhalte epickou první kapitolu příběhu Mistra foukače listí.

Master Leaf Blower

Hra vyjde v předběžném přístupu a na počátku bude obsahovat:

  • Fyzikální simulace foukání listí
  • První kapitola epického příběhu o mistru foukači listí
  • 25 jedinečných úrovní pro vaše foukání listí v 5 unikátních městských čtvrtích
  • Vyprávění příběhu v komiksovém stylu
  • Překonávejte výzvy a vydělávejte peníze na vylepšování nástrojů, vozidel a úkrytu
  • Odpočívejte, odstraňujte odpadky, sázejte květiny…
  • Cestujte napříč městem v minihře ježdění dodávkou
  • Odemknutelné bláznivé režimy

Vedlejší cíle nabízejí příležitosti, jak získat další peníze a dokázat svou cenu jako zachránce města. Ať už jde o úklid odpadků, aby byly ulice čisté, nebo o sázení květin pro zkrášlení prostředí, každý úkol vás přivede o krok blíž ke slávě listonošů.

Master Leaf Blower je to dobrodružství, které čeká, až se rozvine. Nastartujte svůj fukar a zanechte za sebou vyčištěné ulice a spokojené občany. Město neustálého podzimu na tebe spoléhá!

Michael Petr

Otec dvou dětí přes den a hráč přes noc.

Komentáře

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.

Související články