Vývojářské studio
Alchemy Bohemia
Předpokládané vydání
2020
Distributor
AlchemyBohemia
Procesor
2 GHz
Paměť
4 GB RAM
Grafická karta
1 GB
Pevný disk
10 GB volného místa

Popis hry

V srdci Evropy roku 1985, Československo je pod nadvládou SSSR. Hranice jsou uzavřeny, Západní země a kapitalismus jsou démonizovány. Lidé mají nedostatek zboží. Zboží ze zahraničí je velmi vzácné. Jsou zde specializované obchody jako Tuzex, kde můžete nedostatkové zboží koupit za valuty. Žiješ ve velmi zvláštním prostředí a postupně zabředáváš do zvláštního podsvětí. Černý trh, nelegální vekslování s penězi, přeprodej zboží, vykrádání, loupeže, nelegální kopírování VHS kazet, hudby na MC kazetách, LP vinylové desky, atd. Všechny místa, zboží, předměty, auta, zbraně, věci atd jsou inspirovány reálnou českou minulostí.

První fáze hry je na ulicích, nejdříve v PRaze. Můžeš se pohybovat po ulici ve dvou směrech (vlevo a vpravo), kde můžeš klikat na osoby a vstupovat do budov.

  • Hodpody a restaurace – nové kontakty, kteří ti dávají tipy na loupeže nebo noví komplicové.
  • Železářství – nářadí k vypáčení nebo překonávání dveří, trezorů, truhel, atd.
  • Zastavárna – prodej lupu.
  • Autobazar – nákup aut pro náklad lupu a útěku policii.
  • Starožitnictví – prodej starožitností.
  • Elektronika – nákup vysílaček pro komunikaci s komplici, dekódéry alarmů, autogeny pro otevírání trezorů, překonávání kovových dveří
  • Aukce, veksláci, potraviny, nelegální obchodníci.
  • a mnoho dalšího…

Druhá fáze je loupež nebo přepadení. Je to o plánování. Nahráváš plán loupeže pomocí pohybu nebo akcemi jako je šperhákování zámků. Každá akce zabere nějaký čas. Svůj plán můžeš přetáčet zpět, přehrávat nebo nahrát nový postup odkudkoliv z postupu. Někdy je třeba vědět, kolik máš času na loupež, než se vrátí majitel zpět. Každopádně se snaž o co nejvíce lupu v o co nejkratším čase. Buď co nejefektivnější.. Zásoba věcí, které můžeš odnést je omezená, takže vybírej nejdražší věci. Když jsi s plánem hotov, zbývá poslední krok – spustit loupež. Po spuštění, už se můžeš jen dívat. Vše jsi již naplánoval předtím. Pokud jsi s něčím nepočítal a například jsi vstoupil do prostoru se senzorem pohybu aniž bys ho předtím deaktivoval, teď se to dozvíš. Kdykoliv se stane něco s čím jsi nepočítal, akce je přerušena a ty jsi vhozen do situace s realtime režimem. Žádné přetáčení, jen pár desítek sekund na útěk a doufat že unikneš včas!

Zatím žádné recenze, buď první!

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.