České DLC vydané v roce 2020

Miroslav Žák – 24/01/2021

Zde přinášíme seznam DLC, které byli vytvořeny českými vývojáři a vydány v roce 2020. Celkem evidujeme 11 českých DLC.

BŘEZEN

Space Engineers – FrostbiteKeen Software House

Space Engineers – Frostbite zahrnují: scénář Frostbite, anténní misku, mrtvé inženýry, bránu, ofsetové dveře, Frozen Armor Skin, jsem Cold Cold Emote, Check Wrist Emote a LCD Posters.

Beat Saber – Timbaland Music PackBeat Games

Studio Beat Games přineslo čerstvé beaty  Timbalandu do Beat Saber! Ponořte se do pulzující hudby Timbalandu.

DUBEN

Project Hospital – Hospital ServicesOxymoron Games

Project Hospital: Hospital Services DLC by mělo vdechnout nemocnici trochu víc života. Vaši pacienti teď budou moct mít návštěvy a i zaměstnanci nemocnice budou mít více možností jak trávit čas. Navíc přibude nové oddělení patologie, kde budete moci provádět pitvy, ze kterých se dozvíte, proč se pacient dostal až do márnice.

ČERVEN

Space Engineers – Sparks of the FutureKeen Software House

Sparks of the Future je nové DLC, které přináší do hry Space Engineers sci-fi prvky.

ČERVENEC

American Truck Simulator – IdahoSCS Software

Idaho je severozápadní americký stát známý pro hornaté krajiny a rozsáhlé pruhy chráněných divočin a venkovních rekreačních oblastí. Hlavní město Boise leží v podhůří Skalistých hor a je protínáno řekou Boise, která je oblíbená pro rafting a rybaření.

SRPEN

Beat Saber: Linkin Park Music PackBeat Games

Linkin Park Music Pack, ikonickou kolekci skladeb skupiny, která získala cenu Grammy.

LISTOPAD

American Truck Simulator – ColoradoSCS Software

Colorado, západní americký stát, má rozmanitou krajinu vyprahlé pouště, říčních kaňonů a zasněžených Skalistých hor, které jsou částečně chráněny národním parkem Rocky Mountain. Jinde národní park Mesa Verde nabízí obydlí útesů Ancestral Puebloan. Denver, hlavní město Colorado a největší město, se nachází na míli nad hladinou moře a má pulzující centrální oblast.

Project Hospital – Department of Infectious DiseasesOxymoron Games

Project Hospital – Department of Infectious Diseases obsahuje 65 různých diagnóz a přichází se všemi potřebnými zařízeními potřebnými k jejich léčbě. Přeneste své pacienty na izolační oddělení a ujistěte se, že nedochází k potenciálnímu výskytu.

Space Engineers – WastelandKeen Software House

Balíček „Wasteland“ vesmírných inženýrů zahrnuje offroadová kola, výfukové potrubí, kabinu kočárku, 2 výřezy přístavních bloků, zamřížované okno, ofsetové světlo, ofsetový bodový reflektor, 3 odkládací police, betonovou zbrojní kůži, prachovou zbrojovou kůži, rezavou 2 brnění, retro budoucnost Skin Armor, skin Scavenger Character a 2 nové emoce postavy.

Beat Saber: BTS Music PackBeat Games

Další hudební DLC pro hru Beat Saber.

PROSINEC

Imperiums: TroyKube Games

První rozšíření hry Imperiums: Greek Wars bylo inspirováno legendárním Homérovým vyprávěním o lásce, pýše, chamtivosti a odvaze, které přineslo hrdinům tohoto eposu nesmrtelnost. Od vás se ale bude žádat mnohem víc než jen vojenská zdatnost. Pokud chcete splnit cíle, se kterými jste k Tróji přišli, budete se muset postavit i osudu, který vám předurčily sudičky a kterému žádný smrtelník neunikne. Přidejte se k největším válečníkům všech dob do boje o trojské hradby – tentokrát to budete vy, kdo rozhodne, jak tento příběh skončí.

České hry vydané v roce 2020
České free-to-play hry vydané v roce 2020
České freeware hry vydané v roce 2020

Miroslav Žák

České a slovenské hry sbírám od roku 2001. Více než o samotné hraní se zajímám o vývoj a archivaci. Mojí hlavní zbraní je motivace.

Komentáře

Sdělte nám svůj názor

Zatím žádný komentář.

Související články